Totes aquelles persones que patim les conseqüències de les polítiques neoliberals, dels fons d’inversió i dels grans tenidors que controlen la ciutat hem de sortir al carrer a deixar ben clar que els voltors no són benvinguts a Barcelona. Nosaltres hem decidit lluitar per quedar-nos als nostres barris, i no pararem de lluitar fins a aconseguir que la ciutat sigui per viure-hi dignament i no per especular amb els barris i les nostres vides.

Per aquesta raó dissabte 12 de maig tenim una jornada completa per la defensa de l’habitatge.

Des de les 12:00 fins les 14:00 h mantindrem una parada informativa del Sindicat de Barri al Trocasec i farem un taller de pancartes a l’Avinguda Paral.lel, entre els carrers Margarit i Tapioles.

A les 13:00 h farem un míting polític: ‘Del Poble-sec no marxa ningú’ i a les 14:00 h ens celebrarem amb un dinar popular al carrer!

A les 16:30h comenca la Cercavila per l’habitatge a Plaça Ocellets. Recorrem el barri en defensa de l’habitatge i a les 17:30h des de la Plaça del Molino iniciem el punt de trobada per anar juntes a la Manifestació #BcnNoEstaEnVenda, que comença a les 18:00 h a Jardinets de Gràcia <M> Diagonal L3-L5