La batalla perquè no ens facin fora dels nostres barris s’endureix. Fons voltors, bancs, immobiliàries i propietaris de tot tipus conformen un front per expulsar-nos de les nostres cases. La Barcelona on hem crescut es veu sotmesa a una ofensiva que pretén destruir els nostres barris, els nostres vincles, les nostres comunitats, en resum, les nostres vides.

Al Poble Sec ara mateix aquest conflicte té noms propis. Per una banda, el nostre company Feliciano, últim resistent d’un bloc de pisos al carrer Murillo convertit en ruïnes. Per altra banda, Alon Yunger, propietari de Norvet, un fons voltor israelià que construeix habitatges de luxe i que no dubta en enviar als matons de Desokupa per expulsar a les veïnes.

En els últims mesos l’enfrontament s’ha agreujat. Nosaltres hem aturat per mitjà de la força els intents de desnonament, els hi hem parat unes obres on estaven construint un altre bloc de pisos de luxe al barri, els hi hem okupat les oficines centrals i hem «visitat» la botiga. Gràcies a la pressió del conflicte, l’Ajuntament els hi ha aturat dues obres per incomplir la normativa. Ells han imposat un desnonament amb data oberta del 15 al 30 de març.

Nosaltres assumim el repte, però si d’una cosa som conscients, és que soles no podrem. Només juntes i organitzades tindrem la capacitat per a vèncer aquesta guerra. A més, Norvet i els fons voltors no estan atacant únicament al nostre barri, sinó que la batalla s’està donant a tota la ciutat. Per tant, fem una crida, als barris organitzats, a totes aquelles persones que han captat la gravetat d’aquest moment i que volen aturar la barbàrie de l’especulació. A totes aquelles que volen esdevenir una força revolucionària, és a dir: revolucionària perquè és sensible. Companyes defensar al Feliciano és defensar a Barcelona. No podem prometre que guanyarem, però el que sí que prometem és que ens hi deixarem la pell.

Us convoquem a participar en la resistència del nostre company Feliciano del 15 al 30 de març al carrer Murillo. Juntes contra la barbàrie!

Per anar escalfant motors, us deixem un vídeo de la darrera vegada que Norvet va venir al barri.