Aquest dimarts 21 de novembre tornem a defensar a les veïnes. Fem convocatòria per aturar el desnonament de Nazario i la seva mare al carrer Creu dels molers, 24. Quedem allà a les 9:00 del matí!

Nazario Torres a l’atur des de fa 4 anys, no ha pugut fer front al pagament del lloger del seu pis aquest últim any, ell i la seva família es troben en una situació de precarietat i vulnerabilitat molt comú al barri, però nosaltres com a Sindicat de Barri i veïnes del Poble Sec, no deixarem que altra família sigui expulsada de la seva vivenda a causa de la crisi.

Ja s’han iniciat els procediments amb Serveis Socials i l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, però sabem bé que si no hi ha pressió popular del barri, el desnonament s’executarà igual, tot i la situació en la que es troben Nazario i la seva família, veïnes del Poble Sec des de fa 16 anys.