Avui, 20 de juny, hem fet una crida per la solidaritat i organització veïnal front l’ordre de desnonament que van rebre Enric i Maribel amb només 15 dies d’antelació, després de viure durant tota la vida al Poble Sec. La mort de la mare de l’Eric ha estat aprofitada per la propietat per intentar fer-los fora.

Des de primera hora del matí molts veïns i veïnes s’han plantat a la porta de Blasco de Garai, 48 per aturar el desnonament. Prop d’una trentena de persones que front les lleis que beneficien sempre a la propietat i l’especulació, s’organitzen i posen el seu cos per defensar al veïnat.

Es tracta d’un compromís com a barri que vam acordar en el manifest dels 5 punts per defensar el Poble Sec: “Ens comprometem a lluitar plegades perquè cap veïna hagi de marxar del barri per raons econòmiques i per culpa de l’especulació”

Cap veïna fora del Poble Sec!