Des de fa uns mesos a l’edifici de la Plaça Santa Madrona número 1 s’esta produint una gran injustícia. L’actual propietari, i l’administrador, estan intentant expulsar, de forma il·legal, a les veïnes que hi viuen per remodelar l’edifici i poder cobrar lloguers més elevats en un futur pròxim. Es tracta tant de veïnes de tota la vida, que no volen abandonar la que ha estat casa seva durant  tants anys, com d’inquilins recents, que no volen marxar del barri sota la pressió i obligació dels interessos econòmics.

El que està passant a aquest edifici no és un cas aïllat,  tenim coneixement que està passant el mateix a altres edificis de la zona. Pensem que no ens podem quedar de braços creuats davant això i que si entre totes hi fem front podem aconseguir que cap veï hagi de marxar del barri forçosament.

Per aquesta raó, convoquem aquest diumenge 20 de Març a les 12h a la Plaça Santa Madrona una assemblea oberta per informar-nos, explicar-nos i parlar de com actuar en casos com aquests i així fer front comú contra l’especulació al nostre barri.