El passat 27 de maig es va celebrar l’assemblea per l’habitatge al CAP Les Hortes amb un primer moment conjunt, on algunes companyes, veïnes de Poble Sec, Raval i Sant Antoni, van presentar el treball col·lectiu que s’ha realitzat d’anàlisi de la situació d’emergència que viuen els tres barris. Tota la informació la podeu trobar a la plana web: www.noensfaranfora.com 

Després, l’assemblea es va dividir en dos grups per afrontar al mateix temps dues problemàtiques que afecten directament a veïns i veïnes del Poble Sec: el turisme i l’habitatge.

Arrel d’aquesta tercera assemblea del Sindicat de Barri, moltes persones van participar el passat dijous de l’assemblea d’afectades que es va celebrar a La Base per buscar un assessorament col·lectiu i llençar campanyes de suport per a aquelles veïnes que estan sent expulsades de les seves cases o estan patint mobbing immobiliari.

La propera assemblea d’habitatge es celebrarà el 1 de juliol al Sortidor a les 11:30h